Hoppa till huvudinnehåll

Nämdö Bistro och Champagnebar

0
Restaurang
Glamping
Gästhamn
Bensinmack

Här kan du handla i den välsorterade livsmedelsbutik och njuta av livets goda på nya Nämdö Bistro & Champagnebar. Sjömacken har utrustats med nya automatiserade pumpar som möjliggör tankning dygnet runt av bensin och diesel. Antalet gästplatser vid bryggorna ökat både för besökare till butik och restaurang samt för övernattning i gästhamnen.

Sommaren 2022 öppnar även ett bageri och pizzeria.

Utforska platsen

Bistro & Champagnebar
Restaurang

Nämdö Bistro & Champagnebar är en klassisk franskinspirerad bistro med en touch av havet, fylld med noga utvalda råvaror och drycker.Tillsammans med våra gäster skapar vi en härlig atmosfär i en magisk skärgårdsmiljö! 

Nämdö Solvik glamping
Glamping

Våra Glampingtält uppe på berget välkomnar dig till en fullständigt magisk mix av camping och lyx! Följ stigen ner så står du med fötterna i havet! Här kan du varva ner och njuta av underbar skärgårdskänsla. Kom ett par dagar eller stanna lite längre! Kvällen ramas in med middag som serveras på vår nyöppnade restaurang Nämdö Bistro & Champagnebar – kan det bli bättre?!

Nämdö Solvik gästhamn
Gästhamn

Här kan du lägga till under ditt besök på Nämdö Bistro & Champagnebar och Tempo Nämdö. Stanna gärna över natten och njut lite extra av Solvik. Vi har gott om platser i gästhamnen där du lägger till vid y-bommar, bojar eller långsides. Vi har inte några bokningsbara platser men ser till att alla får plats.

Nämdö Solvik sjömack
Bensinmack

Välkommen att besöka vår sjömack här på Nämdö Solvik. Pumparna tar de flesta betalkort. Öppettider- dygnet runt, året runt.