Hoppa till huvudinnehåll

Strandbaren Idöborg

0
Gästhamn
Kajak
Stuga
Bastu
Restaurang

Bara en dryg timme från centrala Stockholm ligger Idöborg, en privatägd ö med en färgstark historia. Här finner du den storslagna natur som är unik för Stockholms yttersta skärgård. Waxholmsbolaget trafikerar Idöborg flera gånger dagligen och det finns stugor att hyra året om. Under sommaren tas det emot allt från längre retreater, bröllop, privata fester och stuggäster från både Sverige och utlandet. Konserter förekommer även

Utforska platsen

Idöborg gästhamn
Gästhamn

På Idöborgs östra sida ett stenkast från Strandbaren finns vår gästhamn med plats för ca 50 båtar.Här lägger ni tryggt till vid någon av de 18 Y-bomsplatserna eller med hjälp av fasta mooringlinor som gör att ni slipper trilskas med dragg och ankare.

Dagtid är det gratis upp till 3 timmar. Längre än 3 timmar kostar 250 kr.

Idöborg kajakuthyrning
Kajak

Hyr våra kajaker för en kortare eller längre tur. Är du oerfaren hjälper vi er med en introduktion innan ni ger er ut och vill ni är det även möjligt att hyra med en instruktör som även har guidekunskaper om Idöborgs och de närliggande öarnas historia.

Idöborg stuguthyrning
Stuga

Idöborg är en egen ö bara ca 1,5h från Stockholm. Det går Waxholmsbåt hit flera gånger dagligen och här kan du hyra stuga året om.

Strandbaren
Restaurang

Under sommaren serveras frukost, lunch och middag tisdag - söndag. Menyn är klassiskt skärgårds- och sommarinspirerad, med rätter vi själva tycker om och gärna med lokala råvaror såsom dovhjort från Nämdö.